BART
VANDENDRIESSCHE

Mijn verhaal

Ik ben opgegroeid in de buurt van Leuven in een warm nest met een broer en twee zussen. Het grootste deel van de tijd was ik aan het voetballen, daarnaast ging ik ook naar de scouts, volgde ik zwemles, deed ik aan judo, …

Doorheen mijn studies heb ik mijn theoretische kennis kunnen bijschaven. Het viel me reeds toen al op dat alle vakken met (persoonlijk) leiderschap, groepsdynamieken en strategie me op het lijf geschreven waren. Doorheen mijn professionele carrière bij Decathlon en later bij Delhaize heb ik mezelf als leider écht kunnen ontdekken en ontplooien. Bij deze bedrijven ben ik ook onder andere bezig geweest met het begeleiden van mensen tijdens cultuurverandering. Hierdoor kwam ik in contact met coaching.

Ik besliste dan ook om een eerste coaching opleiding te volgen bij Training & Coaching Square. De eerste opleiding was ROOT. Snel daarna volgde een 2de coachingopleiding, GROW. Doorheen deze opleidingen ben ik meermaals binnenstebuiten gekeerd. Ik heb mezelf beter leren kennen en waarderen. Het laat me toe om mezelf en anderen beter te begeleiden in hun (persoonlijk) leiderschap en dus in het zoektocht naar hoe ze kunnen realiseren wat zij belangrijk vinden.

MIJN OPLEIDINGEN

GROW coaching opleiding: Training & Coaching square / Maart 2018 – Februari 2019
ROOT Coaching opleiding: Training & Coaching square / April 2017 – November 2017
MBTI and leadership: Keys for change / Juni 2017
Situationeel leiderschap: ACT Partners / Maart 2017
NLP Discover: Arcturus  / Februari 2017
People management essentials: Keys for change / Januari 2017
HBDI Persoonlijkheidsprofiel: SKAN / Maart 2016
Functioneel leiderschap: Echanges / Oktober 2013
Master Business Economics: KULeuven / 2010-2011
Master Handelswetenschappen: EHSAL / 2006-2010


MIJN WAARDEN

Gelukkig zijn, Liefde, Verbondenheid, Vrijheid, Verantwoordelijkheid

Ik geloof dat je waarden invloed hebben op je gedachten. Deze gedachten zullen bepalen of je iets wel of niet zal doen en/of over hoe je je hierdoor voelt. Door tijd en begeleiding zijn mijn waarden bewust duidelijk geworden. Een fantastisch cadeau. Het heeft me enerzijds geleerd om mijn keuzes meer in lijn te maken met wat ik belangrijk vind en dus een WAARDEN-VOLLER leven te leiden. Anderzijds biedt het me een steun in moeilijkere situaties.


Hiermee toon ik aan dat ik de juiste training heb gevolgd, de juiste mentoring heb gekregen en de nodige praktijkuren kan voorleggen. Daarnaast vermeld ik graag dat ik volgens de etische code van de International Coaching Federation werk. Meer info vind je terug op https://www.coachfederation.be/nl/elf-coach-competenties.

Missie

Mensen begeleiden in hun persoonlijke groei door facilitatie in bewustwording van wat hen écht drijft, wat hen onbewust tegenhoudt, wie ze écht zijn.